Share

Kongsi Di Facebook Anda!


Permohonan adalah dipelawa Warganegara Malaysia dan keutamaan kepada Rakyat Negeri Terengganu yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun dari tarikh tutup iklan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:
 BIL
JAWATAN
 GRED
1.
PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA
J29
2.
PENOLONG JURUTERA
J29
3.
PENOLONG ARKITEK LANDSKAP
J29
4.
PENOLONG JURUAUDIT
W27
5.
TUKANG K3
R9
6.
PENOLONG  PEGAWAI SENIBINA
J29

 CARA MEMOHON
  • Permohonan hendaklah menggunakan Borang MDHT.TR.1 yang boleh didapati di Pejabat Majlis    Daerah Hulu Terengganu,  ATAU pemohon  boleh muat turun borang permohonan daripada   laman web Majlis Daerah Hulu Terengganu di alamat http://mdht.terengganu.gov.my .
ALAMAT PERMOHONAN
Borang yang telah lengkap diisi hendaklah ditulis nama jawatan di bahagian atas sebelah kiri sampul dan kirim ke alamat berikut:
Yang Dipertua,
Majlis Daerah Hulu Terengganu,
21700 Kuala Berang,
Hulu Terengganu.
TARIKH TUTUP : SEBELUM ATAU PADA 30 SEPTEMBER, 2010

MUATTURUN
Borang Permohonan Jawatan PDF (Saiz fail : 125 KB)
Iklan Jawatan Kosong PDF (Saiz fail : 83.1 KB)
Ebook Panduan HANGAT!

Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di 
http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.