Share

Kongsi Di Facebook Anda!


Universiti Teknologi MARA Perlis dengan ini mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut di Kampus Universiti Teknologi MARA Perlis bagi memenuhi Wawasan 2020 Negara.

1. Pensyarah (Pensyarah) (Gred DM45)
2. Pensyarah (Pensyarah Kanan) (Gred DM51)
3. Pensyarah (Profesor Madya) (Gred DM53)
4. Penolong Pensyarah (Gred DM29)


CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN


a)    Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA Perlis yang boleh diperolehi dengan melayari laman web UiTM Perlis di http://www.perlis.uitm.edu.my atau boleh didapati sendiri di Bahagian Pentadbiran, Universiti Teknologi MARA Perlis, Arau, Perlis.

b)    Tarikh tutup permohonan ialah pada 15 Mac 2010.

c)    Sila kemukakan permohonan kepada :

TIMBALAN PENDAFTAR KANAN
BAHAGIAN PENTADBIRAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA PERLIS
02600 ARAU
PERLIS
NO.TEL: (04) 988 2206/2207/2216  Ebook Panduan HANGAT!

Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di 
http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.