Share

Kongsi Di Facebook Anda!


Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut di Agensi Kelayakan Malaysia (MQA):-
BIL.
JAWATAN
GRED
TARAF JAWATAN
1.
N27
Tetap
2.
F29
Tetap
3.
N17
Tetap
TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA 12 FEBRUARI 2010 JAM 5.00 PETANG
CARA-CARA MEMOHON

  1. Maklumat lengkap mengenai syarat-syarat lantikan bagi setiap jawatan boleh dilihat melalui pautan senarai jawatan di atas.

  2. Calon-calon yang berminat boleh mengemukakan permohonan dengan mengisi borang permohonan
PERHATIAN KEPADA PEMOHON
    SYARAT-SYARAT PERMOHONAN

  1. Pemohon hendaklah membuat permohonan dengan mengisi Borang Permohonan Jawatan secara online.

  2. Pemohon tidak perlu mengemukakan salinan permohonan secara pos kepada pihak MQA dan permohonan secara pos tidak akan diterima.

  3. Permohonan yang lewat, tidak lengkap dan tidak mengikut syarat lantikan akan ditolak.

  4. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga.

  5. Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

  6. Pentadbiran MQA tidak akan bertanggungjawab atau menanggung segala perbelanjaan berkaitan dengan temuduga


PERTANYAAN
Sebarang pertanyaan berkaitan permohonan boleh menghubungi Unit Perjawatan dan Perkhidmatan, Bahagian Pengurusan Sumber Manusia di talian 03-7968 5512 atau 03-7968 2241 Pertanyaan berkaitan dengan masalah teknikal boleh menghubungi talian 03-79685003 Meja bantuan bagi urusan ini beroperasi setiap hari mulai 8.30 pagi hingga 10.00 malam.


Ebook Panduan :

Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di 
http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.