Share

Kongsi Di Facebook Anda!Iklan jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (Malaysian Rubber Board)
Tarikh tutup 31 Januari 2010
Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lembaga Getah Malaysia dalam jawatan seperti berikut:
1. PEGAWAI TADBIR
2. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA
3. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK
4. PEMBANTU PENYELIDIK
5. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)
7. JURUTEKNIK
8. PENGAWAL KESELAMATAN
9. OPERATOR LOJI
10. PEMBANTU AM PEJABAT
11. PEKERJA AWAM


CARA MEMOHON
(a) Jawatan 1 hingga Jawatan 7 perlu memohon secara online dengan melayari laman web http://www.lgm.gov.my (Online Services/Job Vacancies)


(b) Jawatan 8 hingga Jawatan 11 perlu memohon menggunakan borang rasmi. Sila layari laman web http://www.lgm.gov.my (Forms/Job Application)


(c) Semua permohonan bagi Jawatan 8 hingga Jawatan 11 hendaklah disertakan dengan:-
(i) Salinan Sijil, Salinan Kad Pengenalan, Sijil Berhenti Sekolah dan Sijil Kelahiran yang telah disahkan.
(ii) Permohon daripada Pegawai-pegawai sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing dan pastikan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Penilaian Prestasi terkini disertakan bersama.
(iii) Borang pemohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat dan di sudut atas sebelah kiri hendaklah ditulis NAMA JAWATAN YANG DIPOHON.
 

ALAMAT PERMOHONAN DAN TARIKH TUTUP
Ketua Pengarah
Lembaga Getah Malaysia
260 Jalan Ampang
50450 KUALA LUMPUR
(u.p.: Ketua Unit Pengurusan Sumber Manusia)
SEBELUM ATAU PADA 31 JANUARI 2010


Ebook Panduan :

Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di 
http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.