Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Jawatan kosong di Negeri Sembilan.

Jawatan

1. Penolong Akauntan (Gred W27)

Syarat Kelayakan:

-Warganegara Malaysia;
-Berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan;
-Diploma dalam bidang Pengajian Perdagangan, Bank atau Perakaunan yang diiktiraf oleh kerajaan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; atau
-Licente of Charted of Secretaries and Administration of United Kingdom dalam bidang Kewangan yang diiktiraf oleh kerajaan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; dan
-Kepujian dalam Bahasa Malaysia (termasuk ujian lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

Cara Memohon:

Permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan latar diri (resume) yang mengandungi pekara-perkara berikut:
i.Pendidikan
ii.Pengalaman Bekerja
iii.Kemahiran
iv.Penglibatan Luar
v.Rujukan

Permohonan yang lengkap hendaklah dilampirkan Surat (Cover Letter) yang memaklumkan nama jawatan yang dipohon dan dihantar kepada:

Ketua Eksekutif,
Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri Sembilan (PKNNS)
Peti Surat 158, Jalan Yam Tuan,
70710 Seremban,
Negeri Sembilan.

Tarikh tutup : 31 Disember 2009

Ebook Panduan :

Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di 
http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.