Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan - jawatan berikut di Majlis Perbandaran Pasir Gudang (MPPG)

1. Akauntan W41
2. Juruukur Bahan J41
3. Penolong Pegawai Penilaian W32
4. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U32
5. Penolong Arkitek Landskap J29
6. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
7. Penolong Pegawai Penguatkuasa N27
8. Penolong Pegawai Penilaian W27
9. Pembantu Undang-Undang L29
10. Penolong Pegawai Perancang Bandar dan Desa J29
11. Pembantu Akauntan W17
12. Pembantu Tadbir (Kewangan) W17
13. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17
14. Pembantu Penilaian W17
15. Pembantu Juruaudit W17
16. Pembantu Kesihatan Awam U17
17. Juruteknik Perancang Bandar Dan Desa J17
18. Juruteknik Komputer FT17
19. Juruteknik Landskap J17
20. Juruteknik (Ukur Bahan) J17
21. Juruteknik (Awam) J17
22. Pelukis Pelan J17
B. SYARAT LANTIKAN

a. Warganegara Malaysia
b. Berumur

i. Tidak kurang 18 tahun pada tarikh iklan jawatan DAN
ii. Tidak lebih dari 54 tahun pada tarikh lantikan.
c. Sila layari laman web MPPG di alamat www.mppg.gov.my untuk syarat – syarat lantikan bagi setiap jawatan.

D. CARA MEMOHON

a. Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang boleh didapati di Kaunter MPPG, Aras 1 Menara Aqabah, dengan bayaran RM1.00 bagi setiap borang permohonan. Pemohon juga boleh muat turun borang permohonan daripada laman web MPPG di alamat www.mppg.gov.my .
b. Pegawai-pegawai kerajaan yang sedang berkhidmat mestilah membuat permohonan melalui Ketua Jabatan mengikut Perintah Am Bab A Bil. 21 dan pastikan Laporan Penilaian Prestasi dan Penyata Perkhidmatan yang dikemaskini disertakan bersama-sama.
c. Semua permohonan hendaklah disertakan dengan sijil-sijil persekolahan dan kelulusan, salinan sah Kad pengenalan, salinan sah Sijil Kelahiran, salinan sekeping gambar yang terbaru berukuran pasport dan lain-lain dokumen sokongan yang diakui sah dan di alamatkan kepada :

YANG DIPERTUA,
MAJLIS PERBANDARAN PASIR GUDANG
ARAS 19, MENARA AQABAH JALAN BANDAR,
81700 PASIR GUDANG JOHOR

d. Tarikh tutup permohonan adalah pada 20 Disember 2009
e Sila nyatakan jawatan yang dipohon di sebelah kiri bahagian atas sampul surat
f. Pemohon yang tidak mempunyai syarat - syarat diatas, tidak menggunakan borang permohonan jawatan dari Majlis ini, tidak disertakan dokumen yang lengkap, tidak mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan jika kakitangan kerajaan, tidak ditandatangani salinan dokumen yang disahkan, diterima selepas tarikh tutup iklan dan tidak disertakan gambar warna, adalah tidak memenuhi / tidak menepati syarat-syarat kelayakan pada setiap jawatan yang diiklankan yang akan menyebabkan permohonan terbatal. Hanya calon-calon yang ditapis untuk ditemuduga sahaja akan dihubungi. Pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tempoh 6 bulan dari tarikh iklan ditutup adalah dianggap tidak berjaya. Segala perbelanjaan kerana menghadiri temuduga adalah ditanggung oleh calon-calon sendiri.MUAT TURUN IKLAN JAWATAN KOSONG MPPG

MUAT TURUN SYARAT LANTIKAN BARU 4 DISEMBER 2009

MUAT BORANG JAWATAN KOSONG PDF
PANDUAN LULUS TEMUDUGA KERAJAAN


Ebook Panduan Percuma:


Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di 
http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.