Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Jawatan Kosong  Universiti Malaysia Pahang

SENARAI JAWATAN KOSONG BUKAN AKADEMIK
( PENTADBIRAN, TEKNIKAL DAN SOKONGAN )

(Dahulunya dikenali sebagai Kolej Universiti Kejuruteraan & Teknologi Malaysia KUKTEM)
Kami adalah sebuah institusi pendidikan tinggi awam yang menjurus kepada bidang kejuruteraan dan teknikal berteknologi tinggi serta beriltizam menjadi salah satu universiti yang bertaraf dunia berasaskan teknikal mempelawa calon-calon intelektual dan cintakan ilmu untuk sama-sama menyumbang tenaga dan idea bagi melahirkan insan cemerlang dengan mengisi kekosongan jawatan di UMP.

Bil
Jawatan
Gred
1
Pegawai Tadbir
N48
2
Pegawai Tadbir
N41
3
Pegawai Latihan Vokasional
J41
4
Jurutera
J41
5
Pegawai Penyelidik
Q41
6
Pustakawan
S41
7
Juruaudit
W41
8
Penolong Pegawai Perubatan
U29
9
Penolong Akauntan
W27
10
Juruteknik
J17
11
Pembantu Penolong Pegawai Latihan Vokasional
J17


More info:Click Here

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat secara ON LINE dengan mengisi maklumat pemohon di laman web rasmi UMP iaitu http://onlineapps.ump.edu.my/umpapps/eRecruitment.jsp Calon diwajibkan untuk mencetak Surat Pengesahan Permohonan On Line(selepas tamat mengisi butiran permohonan melalui web rasmi UMP) dan hantar permohonan beserta dengan salinan sijil akademik dan lain-lain dokumen yang telah disahkan ke alamat yang tertera di bawah. Permohonan yang tidak dibuat secara ON LINE laman web rasmi UMP tidak akan dilayan.

JABATAN PENDAFTAR
UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG,
LEBUHRAYA TUN RAZAK,
26300 GAMBANG, KUANTAN,
PAHANG DARUL MAKMUR.
(U/P : UNIT PERJAWATAN)
CATATAN AM

(a) Hanya permohonan yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
(b) Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan daripada tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
(c) Pemohon yang pernah membuat permohonan pada iklan-iklan yang lalu dinasihatkan mengemukakan semula permohonan jika masih berminat dan layak.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN:
Pada atau sebelum 5 Oktober 2009


Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.