Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan Penjaga Jentera Elektrik Gred R17 di Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi Malaysia (MOSTI) seperti berikut :-

Jawatan

1. Penjaga Jentera Elektrik Gred R17

[ * IKLAN LENGKAP * ]
[ * BORANG PERMOHONAN * ]

Borang permohonan yang telah dilengkapkan berserta dengan salinan fotostat Sijil sijil Peperiksaan, Kad Pengenalan serta dokumen-dokumen lain yang berkaitan yang telah disahkan oleh Pengetua/ Guru Besar/ Penghulu/ Ketua Kampung/ Penggawa/ Pegawai Pendidikan Daerah dan Pegawai Kanan Kerajaan (dalam kategori Kumpulan 'A') hendaklah dihantar dalam sampul surat yang berukuran 32sm x 22sm. Di sudut atas sebelah kiri sampul surat hendaklah ditulis jawatan yang di mohon dan dialamatkan kepada:

KETUA SETIAUSAHA
KEMENTERIAN SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI
BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
ARAS 5, BLOK C4, KOMPLEKS C
PUSAT PENTADBIRAN KERAJAAN PERSEKUTUAN
62662 PUTRAJAYA

Tarikh tutup : 9 September 2009


Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.