Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Kementerian Kerja Raya Malaysia

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Kerja Raya Malaysia seperti berikut:

1. Penjaga Jentera Elektrik Gred R17
2. Tukang K2 Gred R11
3. Tukang K3 Gred R9


SYARAT-SYARAT PERMOHONAN

(a) Permohonan boleh dibuat dengan melayari terus melalui Laman Web : www.jobsmalaysia.gov.my

(b) Tarikh tutup permohonan adalah pada 01 September 2009;

(c) Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga;

(d) Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya;

(e) Pemohon-pemohon yang pernah sebelum ini memohon jawatan di atas dikehendaki mengemukakan permohonan semula dengan lengkap, jika masih berminat; dan

(f) Pihak Kementerian Kerja Raya Malaysia tidak akan bertanggungjawab atau menanggung segala perbelanjaan berkaitan dengan urusan ini.

Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di http://iklankerjaya.blogspot.com

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.