Share

Kongsi Di Facebook Anda!Yayasan Ilmuan merupakan satu perbadanan yang ditubuhkan di Malaysia di bawah Akta Pemegang Amanah (Pemerbadanan) 1952. Individu yang berminat dan berkelayakan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:

Jawatan

* Eksekutif Matematik
* Eksekutif Penyelidikan
* Pembantu Khas
* Pembantu Tadbir Pentadbiran

[ * IKLAN LENGKAP * ]

Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di http://iklankerjaya.blogspot.com

Pemohon-pemohon mestilah terdiri daripada warganegara Malaysia yang berusia tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup permohonan. Individu yang berminat hendaklah mengemukakan Surat Permohonan, sebelum 7 Julai 2009 bersama CV lengkap dengan menyertakan sekeping gambar passport terkini, ke alamat berikut:

YAYASAN ILMUAN
NO. D-0-3A, SETIAWANGSA BUSINESS SUITES
TAMAN SETIAWANGSA, 54200 KUALA LUMPUR
Emel : info@yi.org.my

Tarikh tutup : 7 Julai 2009

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.