Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Iklan jawatan kosong di Suruhanjaya Pelabuhan Pulau Pinang
Penang Port Commision
Tarikh tutup 10 Jun 2009

Warganegara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa bagi mengisi kekosongan jawatan berikut :-

Penolong Pegawai Laut - A29

ARA MEMOHON

a) Borang permohonan boleh didapati :-

i) Terus secara ONLINE melalui laman web SPPP (http://www.penangport.gov.my)

ii) Datang sendiri di Pejabat SPPP, Bahagian Khidmat Pengurusan atau mengirim sampul surat beralamat sendiri berukuran 10 sm x 22.5 sm dan bersetem ke alamat seperti tertera di bawah.

b) Bagi penjawat awam, permohonan mestilah lengkap dengan Ringkasan Kenyataan Perkhidmatan dan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (3 tahun terakhir) melalui Ketua Jabatan masing-masing.

c) Sila catatkan nama jawatan yang hendak dipohon pada bahagian atas sebelah kiri sampul surat semasa memohon dan menghantar borang.

d) Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk temu duga.

e) Pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh iklan ini ditutup adalah dianggap tidak berjaya.

f) Borang permohonan yang telah lengkap diisi berserta dengan resume dan salinan sijil-sijil yang berkaitan serta lain-lain dokumen yang telah disahkan hendaklah dikemukakan kepada :-.

PENGURUS BESAR
SURUHANJAYA PELABUHAN PULAU PINANG
3A-6 BANGUNAN SRI WELD
PANGKALAN WELD
10300 PULAU PINANG

(U.P : BAHAGIAN KHIDMAT PENGURUSAN)

mohon sekarang
Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.