Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Iklan jawatan kosong Ministry Of Tourism Malaysia (Kementerian Pelancongan Malaysia)
Tarikh tutup 3 Julai 2009

Bahagian Perkhidmatan Pelancongan, KPL sedang mencari calon Pekerja Khidmat Singkat (PKS) bagi memenuhi tuntutan kerja dalam bidang Grafik dan Seni Reka. Kriteria bagi calon-calon PKS adalah seperti berikut:

 1. Jantina : Lelaki / Perempuan
 2. Umur : 18 tahun ke atas
 3. Kelayakan : Diploma dalam bidang Multimedia ATAU Seni Grafik Komputer ATAU Sains Komputer ATAU kelayakan yang setaraf dengannya serta mempunyai pengalaman dalam bidang seni reka grafik komputer.
 4. Gaji : RM 56.65/sehari (bekerja hanya selama 5 jam sehari dan 5 hari seminggu)
 5. Kontrak : 6 bulan
Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di http://iklankerjaya.blogspot.com
 1. Senarai Tugas:
  • Menjalankan kerja-kerja melibatkan perekaan logo, banner, poster, atau grafik komputer bagi tujuan percetakan.
  • Membantu dalam urusan penyelarasan dan pengurusan acara yang dilaksanakan oleh Bahagian Perkhidmatan Pelancongan.
  • Membantu kerja-kerja percetakan risalah, buku panduan, buku statistik dan lampiran berita melibatkan aktiviti/ program yang dilaksanakan oleh Bahagian Perkhidmatan Pelancongan
  • Menjalankan lain-lain tugas yang diarahkan dari semasa ke semasa.
 2. Sebarang pertanyaan sila hubungi Bahagian Perkhidmatan Pelancongan, Kementerian Pelancongan Malaysia di talian 03-2696 3233 dan resume boleh dihantar melalui emel : ahmadsyah@motour.gov.my Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya atau fax : 03-2693 7451/ 2297.
 3. Temuduga akan dijalankan setelah calon disenarai pendek. Permohonan yang tidak memenuhi kriteria seperti di atas tidak akan dilayan.
 4. Tarikh tutup permohonan adalah 3 Julai 2009

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.