Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), satu-satunya Universiti Pendidikan di Malaysia dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan menyertai kami meneruskan kebitaraan dengan mengisi jawatan-jawatan Jurulatih Sukan bertaraf KONTRAK dan SAMBILAN untuk sukan-sukan seperti tersenarai :

Jawatan

1 Olahraga
2 Bola Sepak
3 Hoki
4 Badminton
5 Sepak Takraw
6 Kayak
7 Catur
8 Bola Tampar
9 Ragbi
10 Bola Baling
11 Taekwando

[ * SYARAT LANTIKAN * ]

Pemohon perlu menghantar surat permohonan (tanpa borang) dengan melampirkan sijil-sijil dan dokumen-dokumen yang berkaitan dan dialamatkan kepada:

Unit Perjawatan
Bahagian Sumber Manusia
Universiti Pendidikan Sultan Idris
35900 Tanjong Malim
Perak Darul Ridzuan

Sila catatkan nama jawatan yang dipohon di penjuru atas sebelah kiri sampul surat. Hanya permohonan yang lengkap dan diterima sebelum atau pada tarikh tutup permohonan sahaja akan diproses. Jika pemohon tidak menerima sebarang pemberitahuan dalam tempoh enam (6) bulan selepas tarikh permohonan, sila anggap permohonan adalah tidak berjaya.

Untuk sebarang pertanyaan, pemohon boleh menghubungi :

Pusat Sukan : 05-4506544 / 6550 / 6449 / 6545
Unit Perjawatan, Bahagian Sumber Manusia : 05-4506328 / 6338 / 6340

Tarikh tutup : 18 MEI 2009

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.