Share

Kongsi Di Facebook Anda!

Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan secara tetap/kontrak/sementara seperti berikut :-

Jawatan

1. PROFESOR
2. PROFESOR MADYA
3. PENSYARAH UNIVERSITI
4. GURU BAHASA
5. TUTOR
6. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL (PENGAJAR)
7. Pembantu Penyelidik

[ * IKLAN LENGKAP 1-6 * ]
[ * IKLAN LENGKAP 7 * ]

TEMPOH SAHLAKU permohonan adalah selama enam (6) bulan dari tarikh permohonan diterima. Sebarang permohonan selepas tamat tempoh sahlaku hendaklah menggunakan borang permohonan yang baru.

Tarikh tutup : -

"Lebih 700,000 permohonan telah diterima pada tahun 2007 dan yang dipanggil temuduga adalah 350,000 untuk mengisi 38,000 jumlah kekosongan di sektor awam."


Penulis memberikan anda jaminan 365 hari wang dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan tips-tips yang terkandung dalam ebook ini.

Disclaimer

All job ads and career information published in the IklanKerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives IklanKerjaya.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

IklanKerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. IklanKerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.